Regie

 

Communicatie voor uw bedrijf of organisatie werkt het beste vanuit een heldere strategische context. Schiphorst CommunicatieRegie ontwikkelt eenheid in uw interne en externe communicatie, in lijn met uw doelstellingen en activiteiten. Helpt een strategisch communicatiekader daarbij of biedt een praktische communicatiescan uitkomst. Dan kijken we daar - zo nodig - eerst naar, voordat we de communicatie optuigen.

 

Regie is ook van belang bij uw communicatie met een actuele aanleiding. De herpositionering, organisatieverandering of productintroductie, de nieuwe huisstijl of deelname aan een internationale beurs. Schiphorst CommunicatieRegie ontwikkelt en realiseert uw interne en externe communicatie, in optimale samenhang.

 

Als communicatieregisseur zijn we van vele markten thuis, maar weten waar nodig specialisten aan te trekken. Professionals in grafische vormgeving, fotografie en film, webdesign en online communicatie, standbouw en marketing. Wij briefen de specialisten, organiseren, coördineren en bewaken de voortgang. Wij zorgen voor overzicht en houden het doel scherp voor ogen.